Haak- en breiavonden| donderdagen 21-28 maart en 4 april 2019

Een antwoord op vele vragen die ik kreeg: Kan ik leren haken? Kan je me nog eens de kreeftensteek uitleggen? Hoe moet ik mijn Bernadettevest weer in elkaar zetten? Ik weet niet meer hoe ik een breiwerk opzet….

In een kleine groep (max. 8 deelnemers) leer ik beginners haken en/of breien. Anderen zijn al aan hun werkstuk bezig maar af en toe hebben ze nog hulp nodig. Ik begeleid iedereen individueel. Doordat we in kleine groep werken is dit zeker haalbaar. We leren ook van elkaar én we maken het vooral ook gezellig.

Praktische info

Donderdagen 21-28 maart en 4 april, 19u30-22u30

Prijs: 45 euro voor de reeks van 3 avonden, drankje inbegrepen. Materiaal zelf mee te brengen.

De avonden gaan door in het AmuseersEls atelier, Nieuwe Baan 24, 9150 Bazel.

Schrijf je in: